Share |

Honkakylä

Honkakylä on viihtyisä maaseutumiljöö "Seinäjoen kainalossa". Seinäjoen keskusta sijaitsee noin 15 kilometrin ajomatkan päässä Honkakylästä. Yhteydet Honkakylästä muualle Suomeen maanteitse ovat joutuisat. 

Vireä kyläyhteisö on taannut taajamalle hyvät palvelut. Oma koulu (0,1,2,), frisbeegolfrata, kerhot ja vilkas harrastustoiminta sekä varhaiskasvatuskeskus, jossa aamu- ja iltapäivätoiminta koulun alakerrassa tarjoavat erityisesti lapsiperheille edullisen mahdollisuuden omaan uuteen kotiin!

Honkakylässä toimii varvaiskasvatuskeskus. VAKA sijaitsee joen rannassa, idyllisen kauniilla paikalla. Vakakeskuksessa on tiloja, joissa kokoontuu monenlaisia harrastekerhoja mm. kansalaisopiston kursseja. Vakakeskuksen alakerrassa on Kylätupa. Kylätuvalla on myös kuntosali erittäin käyttäjäystävälliseen hintaan. Kyläseura vuokraa myös kahvikalustoa yms isompiinkin juhliin. Kylältä löydät myös valaistun pururadan sekä viihtyisän laavun, jossa voi käydä keittämässä kahvit luonnon helmassa.

Honkakylän alueen kehitys on hyvässä vauhdissa. Kaava valmistui loppuvuodesta 2015  ja sen myötä kylä uudessa kasvussa. Ole ajoissa mukana ja osta oma tontti Honkakylästä!

lapset1.jpg

Ystävällisin terveisin,

Honkakylän kyläseura ry

Löydät Honkakylän myös

Facebookista ja Instagramista

nimellä @honkakyla.

Tervetuloa seuraamaan!

20110506_like_us_on_facebook.jpginstagram_logo.jpeg